O nama

Već 11 godina postavljamo sve vrste klasičnog parketa. Posedujemo veliko iskustvo i u postavljanju ostalih drvenih podova: Brodskog poda, Tarketa, Karelia parketa i laminata.

Parket Ekskluziva postoji već 11 godina

Delatnost kojom se bavimo je zanatska i za nju ne postoji klasična škola, već se dosta toga uči kroz praksu od ljudi koji se njome godinama bave. Kvalitetom rada, povoljnom cenom i profesionalnim odnosom prema klijentima smo se nametnuli tržištu, tako da dobijamo pozive sa svih strana da aktivno učestvujemo u radu seminara i skupova u zemlji i inostranstvu posvećenim delatnosti kojom se bavimo.

Tokom 11 godina poslovanja uvideli smo sa kojim se problemima susreće savremeni čovek koji namerava da uredi svoj životni prostor. Na osnovu uvida u ove probleme, izašli smo u susret klijentima sa uslugom “Ključ u ruke”, gde Vi nama ukazujete svoje poverenje, a mi štedimo Vaše vreme i živce, i uzvraćamo Vam parketom visokog kvaliteta, na kom će Vam drugi zavideti.

Istorija podova

Korisćenje podova od masivnog drveta počelo je u Fracuskoj za vreme vladavine kralja Luja XIV kroz upotrebu mozaik parketa.

Reč “parket” potiče iz francuskog jezika, a nastala je od dve reči i to” petit parc”, što znači mali park jer je način slaganja parketnih daščica podsećao na izgled parkova koji su okruživali Versaj i druge kraljevske palate tog vremena.

Imamo dva jasna cilja

Prvi je da svojim klijentima pruža kvalitetne parketarske usluge po povoljnim cenama. Drugi, ali ne i manje bitan cilj nam je da prilikom pružanja parketarskih usluga demonstriramo visok stepen profesionalizma i transparentnosti, kako prilikom izvođenja radova, tako i u komunikaciji sa klijentima.

Adresa

Grad, ulica i broj

Pozovite nas

(+381) 123 456 7899
(+381) 123 456 7898

Pišite nam

info@parket.com